Wij aanvaarden:

Ice Vibe

<< Vorige - Volgende >>


Ice Vibe Hakbeschermer


Artikelcode: DBHK71Ice Vibe Hakbeschermer
De Ice Vibe Hock Wraps (hakbeschermers) zorgen voor een combinatie van koelen en trillingen wat de doorbloeding stimuleert en tegelijk een effectieve koeling geeft aan het been. Afvalstoffen worden afgevoerd en de zuurstoftoevoer naar de benen van uw paard wordt bevorderd. Door de trilling verstevigt het peesweefsel, vermindert het littekenweefsel en versnelt het een eventueel genezingsproces. De kans op het ontstaan van blessures vermindert aanzienlijk!
De Ice Vibe boot is voorzien van 3 trilstanden en is gemakkelijk mee te nemen. Wordt geheel compleet geleverd in een handige opbergtas met oplaadbare vibrerende strips en cold packs.

De Ice Vibe boot is o.a. te gebruiken:
-        Voor de training: ter voorbereiding op de training doet u de Ice Vibe Boots bij uw paard om zonder gebruik te maken van de cold packs. Dit is een zeer effectieve warming-up welke blessures zal voorkomen. Door de trilling         van de panelen in de boots wordt de doorbloeding van de benen van uw paard gestimuleerd. 
-        Na de training: na de training of wedstrijd kunt u de Ice Vibe Boots gebruiken met de coldpacks én de vibrerende strips. Door de coldpacks worden de benen koel en wordt pijn verminderd, tegelijkertijd wordt de                 bloedsomloop door de trilling gestimuleerd en daarmee wordt beschadigd weefsel snel hersteld.
-        Bij peesblessures, zwellingen, verstuikingen en artritis: de coldpacks helpen de ontstekingsreactie te verminderen terwijl de trilstand de doorbloeding ondersteunt. De Ice Vibe Boots zijn voorzien van een timer en dus kunt u         het herstelproces intensief ondersteunen. Het genezingsproces verbetert de herschikking van peesvezels. 
       Enkel koelen van de benen helpt ontstekingen te voorkomen, de doorbloeding van het paardenbeen is dan niet bijzonder goed. Vooral niet als het paard beslagen is, wat tot gevolg heeft dat er gemakkelijk blessures ontstaan         die vervolgens slecht genezen. Trillingen stimuleren de bloedtoevoer naar de benen, bevorderen de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen. 
-        Bij chronische blessures: door de vibrerende strips wordt de doorbloeding gestimuleerd en daarmee het herstelproces ondersteund. De trillingen hebben bovendien een versterkend effect op het weefsel van de pezen en de         banden. 

Wordt geleverd met:
2 boots
4 ice packs
2 panels
1 charger

Van €205,95 voor slechts
€ 175.07


Aantal