Wij aanvaarden:

Vliegendekens

 | 

Rambo


Rambo Sweetitch Hoody

Rambo Sweetitch HoodySpeciaal voor paarden met zomereczeem. Gemaakt van sterk en ademend 1000D polyester. De staartflap en de onderzijde van de deken zijn extra lang voor volledige bescherming. Het vaste halsstuk heeft uitsparingen voor de oren waardoor deze niet naar achteren kan schuiven.
Onder deze deken blijft het paard ook tijdens de warme zomerdagen koel.

Van €154,95 voor slechts


€ 131.71
Aantal  Rambo Sweetitch Hoody Pony

Rambo Sweetitch Hoody PonySpeciaal voor pony's met zomereczeem. Gemaakt van sterk en ademend 1000D polyester. De staartflap en de onderzijde van de deken zijn extra lang voor volledige bescherming. Het vaste halsstuk heeft uitsparingen voor de oren waardoor deze niet naar achteren kan schuiven.
Onder deze deken blijft de pony ook tijdens de warme zomerdagen koel.

Van €126,95 voor slechts


€ 107.91
Aantal  Rambo Fly Buster Vamoose

Rambo Fly Buster VamooseDeze zeer sterke vliegendeken is geïmpregneerd met het vliegenafweermiddel Vamoose, welke meer dan 25 wasbeurten mee gaat. De Fly Buster is van hetzelfde materiaal gemaakt als de Rambo Protector, deze unieke stof voorkomt gaten en scheuren maar is toch zacht op het paard zijn lichaam. Extreem ademende deken met extra lange staartflap en V-front closure, welke zorgt dat de deken optimaal ligt en niet schuurt.
De hals is afneembaar en heeft een speciale voering die voorkomt dat het paard zijn manen afslijten.

Van €199,95 voor slechts


€ 169.96
Aantal  Rambo Fly Boots

Rambo Fly BootsDe Rambo Fly Boots zijn beenbeschermers gemaakt van zeer goed ademend airmesh polyester. Deze beschermen de benen van uw paard optimaal tegen insecten en de zon. De klittenbandsluitingen zijn behandeld met insectwerende Vamoose. Dit is een kleur- en geurloos vliegenmiddel wat vliegen en andere insecten op afstand houdt. Vamoose is insectenbestrijdend op grond van pyrethrine dat in verschillende planten voor komt. Verkrijgbaar in de kleur oatmeal/black.
Verkrijgbaar in diverse kleuren. 
Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Van €49,95 voor slechts


€ 42.46

Aantal  Rambo Fly Rider Vamoose

Rambo Fly Rider VamooseBescherming tijdens het rijden!
Gemaakt van de uniek gepatenteerde Rambo Protector stof, die behandeld is met Permethrin, een anti-insectenmiddel gebaseerd op Pyrethrin. Welke een natuurlijk ingrediënt is. Geeft vrijheid tijdens beweging en beschermd uw paard extra goed tegen insecten.
Met grote staartflap, UV-bescherming, afneembare hals die tot de oren loopt, ook als het paard loopt.
De deken biedt niet alleen bescherming tegen vliegen, maar ook tegen verlichting van de vacht bij donkere paarden. 

Van €176,95 voor slechts


€ 150.41
Aantal  Rambo Protector

Rambo ProtectorDe Rambo Protector is gemaakt om te blijven! De deken kan tegen galopperen, rollen en krabben. De stof is zeer aangenaam voor je paard maar is toch zo sterk door twee soorten garen en is vergrendeld waardoor wordt voorkomen dat scheuren doorscheuren. De deken absorbeert ook vocht om uw paard koel en droog te houden terwijl de UV-reflecterende stof uw paard beschermt tijdens zonnige dagen.
De deken is op de schouder gevoerd, wat schuren voorkomt en heeft een V-front sluiting waardoor de deken optimaal blijft liggen. De hals is afneembaar en heeft een voering wat voorkomt dat de manen van uw paard afslijten. 
Eventueel is de hals ook los na te bestellen.

Van €184,95 voor slechts


€ 157.21
Aantal  Rambo Protector Neck Cover

Rambo Protector Neck CoverLosse hals voor bij de Rambo Protector deken.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Van €44,- voor slechts


€ 37.40
Aantal  Horseware Fly Rug Liner Waterproof

Horseware Fly Rug Liner WaterproofDe fly rug liner is een onderdeken die simpel is te bevestigen onder je Horseware vliegendeken. De fly rug liner schuift niet, is waterdicht en ademend en reflecteert het zonlicht om je paard koel te houden. Tevens heeft de deken een absorberende laag die ervoor zorgt dat je paard schoon blijft en mooi gaat glimmen.
De deken kan onder de Rambo Sweetitch, Rambo Protector, Amigo Bug Buster en Amigo Bug Rug.

Klik op de afbeelding voor meer foto's.

Van €52,50 voor slechts


€ 44.63
Aantal  Rambo Flymask Plus

Rambo Flymask PlusVliegenmasker met goede pasvorm. Komt niet in contact met de ogen door de buigzame rand van plastic.

Verkrijgbaar in Silver/Navy. 

Van €48,95 voor slechts


€ 41.60
Aantal  Rambo Flymask Plus Vamoose

Rambo Flymask Plus VamooseVliegenmasker met goede pasvorm. Komt niet in contact met de ogen door de buigzame rand van plastic.

Verkrijgbaar in Silver/Navy, Silver/Purple en Oatmeal/Black. 

Van €49,95 voor slechts


€ 42.46

Aantal  Rambo Sweetitch Hoody Vamoose

Rambo Sweetitch Hoody VamooseDe zeer fijne en al welbekende Sweetitch Hoody is nu verbeterd! De deken geeft extra bescherming tegen vliegen en muggen, welke een flinke last kunnen zijn voor paarden in het voorjaar. Behandeld met Vamoose, welke tot na 20 wasbeurten effectief blijft om het voorjaar draagzaam te maken voor jouw paard. Op de hals en schouder is de deken gevoerd zodat deze zo min mogelijk schuurt, met een extra lange staartflap en zijkanten waardoor een buikflap ontstaat wanneer je de deken vastmaakt. Hierdoor wordt je paard optimaal beschermd! De ultieme deken voor bescherming en comfort en houdt zonnestralen op de warme dagen tegen.
Wordt geleverd met een vliegenmasker met oren.

Verkrijgbaar in Baby Blue/Navy.

Van €199,95 voor slechts


€ 169.96
Aantal  Rambo Sweetitch Hoody Vamoose Pony

Rambo Sweetitch Hoody Vamoose PonyDe zeer fijne en al welbekende Sweetitch Hoody is nu verbeterd! De deken geeft extra bescherming tegen vliegen en muggen, welke een flinke last kunnen zijn voor paarden in het voorjaar. Behandeld met Vamoose, welke tot na 20 wasbeurten effectief blijft om het voorjaar draagzaam te maken voor jouw paard. Op de hals en schouder is de deken gevoerd zodat deze zo min mogelijk schuurt, met een extra lange staartflap en zijkanten waardoor een buikflap ontstaat wanneer je de deken vastmaakt. Hierdoor wordt je paard optimaal beschermd! De ultieme deken voor bescherming en comfort en houdt zonnestralen op de warme dagen tegen.
Wordt geleverd met een vliegenmasker met oren.

Verkrijgbaar in Baby Blue/Navy.

Van €157,95 voor slechts


€ 134.25
Aantal