Gratis verzenden vanaf € 50,-

Rambo Ionic Honden Ligkussen

Artikelnummer: RBJK70
*
€77,95
€66,26
Het Rambo Ionic Honden kussen is gemaakt van hoogwaardig en comfortabel jerseyweefsel voorzien van de Ionic technologie. Ideaal voor huisdieren met artritis en gewrichtsproblemen om de mobiliteit te vergroten en het ongemak als gevolg van de omstandigheden te verminderen.
 
Wat is Ionic?
Ionic bestaat uit toermalijnen, dit is een kristalsoort maar wanneer deze fijn gemaald wordt tot een poeder krijgt deze stof een elektrische lading. Zowel warm als koud is deze stof elektrisch. De elektrische lading van de toermalijnen stof converteert de moleculen die in de lucht hangen naar negatieve ionen. Negatieve ionen zijn luchtmoleculen welke een elektron bezitten waardoor deze molecuul negatief geladen wordt. 85 % van deze ionen worden opgenomen via de huid en de overige 15 % via de luchtwegen. In de Ionic stof welke Horseware gebruikt, is deze toermalijnen stof verwerkt, dit ziet eruit als kleine zwarte bolletjes
 
Hoe werkt Ionic?
De negatieve ionen die ontstaan rondom de toermalijnen stof komen uiteindelijk via het lichaam in de bloedbaan terecht, eenmaal in het bloed zorgen deze ionen ervoor dat de zuurstofatomen afnemen in grote waardoor de bloedvezels wijder worden. Dit heeft tot gevolg dat er meer ruimte ontstaat en het bloed zo beter en efficiënter circuleert. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft dan weer tot gevolg dat de benodigde zuurstof, voedingsstoffen en serotonine sneller getransporteerd kunnen worden via het bloed naar de cellen, organen en spierweefsels. Tevens worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam sneller hersteld en de kans op blessures kleiner wordt en bestaand blessures sneller genezen.